Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

19 Junio 2021

Intervención del Dr. Antonio Ortega en el ciclo “Converses amb el mar” (Palma de Mallorca)

CT2021 12 26 014 El sábado 19 de junio Antonio Ortega, miembro de los proyectos Génesis y Fènix, ha impartido la conferencia “Un marino en la Mallorca de los siglos XIII y XIV” en el marco del ciclo “Converses amb el mar”, organizado por el Museu Marítim de Mallorca. El Dr. Ortega contextualizó, en su intervención la novela histórica de Mónica Expósito, “Daniel Can”, ambientada en la Mallorca de los siglos XIII i XIV.

10 Junio 2021

El fons Joaquim Guitert i Fontserè. El personatge i el seu temps a través de la fotografia

El dia 7 de juny, Elisenda Cristià, va participar en la Fototertúlia organitzada per l’entitat Fotoconnexió. En aquesta conferència es presenta el treball realitzat en el fons Joaquim Guitert Fontserè (Barcelona- 1875 - La Selva del Camp 1957).

El fons Joaquim Guitert Fontserè és un fons personal privat que es troba a la localitat de la Selva del Camp (Baix Camp). Està integrat per documentació́ textual i fotogràfica i inclou tota la producció́ documental de Joaquim Guitert Fontserè.

27 Mayo 2021

INTERVENCIÓN DE LA DRA. CORAL CUADRADA EN EL PROGRAMA RESET, DE BETEVÉ

"reset. 182: Una visió històrica de la pandèmia"

La Dra. Coral Cuadrada, miembro del GRAMP.UB, ha participado en el programa Reset, de Betevé (27/05/2021) dedicado a analizar las similitudes de la covid-19 con otras epidemias anteriores

AQUÍ PODÉIS VER EL PROGRAMA: https://beteve.cat/economia/reset-182/

15 Junio 2021

Ontology-mediated data modelling for late medieval economic information: a case study from Pisan solicitor Giuliano Scarsi

CT2021 06 15 001 La semana pasada presentamos una comunicación relacionada con el proyecto en VII Ciclo di Studi Medievale titulada: Ontology-mediated data modelling for late medieval economic information: a case study from Pisan solicitor Giuliano Scarsi, a cargo de los miembros del proyecto Esther Travé, Gerard Marí, M. Dolores López, e Iván Casado.

07 Junio 2021

El GRAMP.UB participa en la fototertúlia organitzada per l’entitat Fotoconnexió en la que posarem en valor el paper dels arxius en la preservació, gestió i difusió del patrimoni documental

El proper dia 7 de juny participarem en la fototertúlia organitzada per l’entitat Fotoconnexió en la que posarem en valor el paper dels arxius en la preservació, gestió i difusió del patrimoni documental, en aquest cas d’un fons personal (que inclou documentació textual i fotogràfica). 

Presentarem el fons Joaquim Guitert Fontserè que es troba a la localitat de la Selva del Camp (Baix Camp). Integrat per documentació textual i fotogràfica i que inclou tota la producció documental de Joaquim Guitert Fontserè (Barcelona 1875 – la Selva del Camp 1957). Guitert fou metge i historiador i participà activament en els esdeveniments culturals, socials i polítics del seu temps. 

26 Mayo 2021

XXXI JORNADAS DE ARCHVIOS MUNICIPALES. DOCUMENTOS ESENCIALES EN TIEMPOS DE CRISIS (MADRID 26-28 MAYO)

Elisenda Cristià, miembro de nuestro grupo de investigación y Directora del ‘Arxiu Municipal de Reus’, ha presentado una ponencia, titulada “Documentos vitales/esenciales. Una aproximación al concepto y al estado de la cuestión”, en las “XXI Jornadas de Archivos Municipales. Documentos esenciales en tiempos de crisis”, organizadas por el Grupo de Archiveros Municipales de Madrid, los días 26-28 de mayo.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>